Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید رضا همتی در حاشیه بازدید از پروژه‌های صندوق توسعه ملی سرخه در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه اعتبارات حوزه منابع طبیعی سرخه از محل صندوق توسعه ملی برای سال جاری سه میلیارد تومان بوده است، ابراز داشت: این اعتبارات در دو حوزه آبخیز آبگرم و عبدل‌آباد و همچنین بخش بیابان شهرستان سرخه هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه در حوزه آبخیز آبگرم پنج هزار و ۷۶ متر مکعب بندهای سنگ و ملات با ۶۰۰ متر مکعب بندهای گابیونی انجام‌شده است، افزود: عملیات فنی شامل ۱۰۰ هکتار کپه کاری، ۱۰۰ هکتار حفاظت و قرق، تحویل سه آبشخور فلزی، مرمت یک دهنه چشمه و در نهایت گشت و مراقبت به مساحت شش هزار و ۹۸۷ هکتار صورت گرفته است.

رئیس اداره منابع طبیعی سرخه بابیان اینکه دو میلیارد و ۱۸۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در حوزه آبگرم هزینه شده و پیشرفت فیزیک در حوزه بند و ملات و گابیونی ۶۰ درصد است، ابراز داشت: به دلیل شرایط نامساعد جوی کار احداث سنگ و ملات فعلاً متوقف‌شده است.

همتی بابیان اینکه در حوزه عبدل‌آباد ۳۳۸ میلیون تومان عملیات صورت گرفته است، در ادامه تصریح کرد: این عملیات شامل مواردی نظیر بذرپاشی ۵۰ هکتار، کپه کاری ۵۰ هکتار با بذور مرتعی فستوکا، درمنه دشتی و باریجه، ۱۰۰ هکتار حفاظت و قرق، ۳۲ هزار و ۵۸ هکتار کاداستر اراضی ملی می‌شود.

وی بابیان اینکه توانمندسازی و ایجاد یک تشکل مردمی در روستای عبدل آباد با کمک تسهیل گر انجام‌شده است، افزود: ۱۳ هزار و ۸۱۷ هکتار گشت و مراقبت در بحث جایگزینی سوخت به‌جای بوته کنی انجام و دو دستگاه آبگرمکن خورشیدی و یک دستگاه تنور گازی نیز به شورای اسلامی روستای عبدل آباد تحویل داده‌شده است.

رئیس اداره منابع طبیعی سرخه بابیان اینکه در بخش بیابان ۵۴۰ میلیون تومان از محل صندوق توسعه ملی هزینه شده است، اضافه کرد: ۱۰۰ هکتار کنترل هرزآب در عبدل‌آباد، ۱۰۰ هکتار آبیاری سنواتی در منطقه سوفی آباد و نهایتاً ۲۰۰ هکتار نهال‌کاری تاغ در جنوب صوفی‌آباد شهرستان سرخه صورت گرفته است.

کد خبر 4833252

منبع: مهر

کلیدواژه: پروژه آبخیزداری سرخه بارش برف بوشهر سیل سیستان و بلوچستان تعطیلی مدارس شهرکرد ایلام قزوین گرگان دهه فجر انتخابات 98 قاسم سلیمانی بیرجند شیراز سیلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۰۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت اقتصاد، وزرای امور اقتصادی و دارایی و جهاد کشاورزی در نشستی، راهکارهای تأمین مالی برای توسعه سیصد هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور در استان‌های خوزستان، گیلان و مازندران را بررسی کردند.

در این نشست که با حضور سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از معاونان و مدیران دو وزارتخانه و در وزارت اقتصاد برگزار شد، راهکارهای تأمین مالی توسعه ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خوزستان و ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان‌های گیلان و مازندران مورد بررسی قرار گرفت.

تأمین مالی ریالی این پروژه‌ها و استفاده از فاینانس کشور چین از جمله راهکارهایی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اهمیت و ضرورت تأمین امنیت غذایی کشور و نقش این اراضی در افزایش تولید محصولات مهم کشاورزی از جمله ذرت، سویا و برنج مقرر شد در خصوص یکی از روش‌های تأمین مالی از طریق فاینانس خارجی یا استفاده از منابع ریالی بانک‌های کشور تصمیم‌گیری شود.

بر اساس این گزارش، با اجرای این طرح‌ها نزدیک به سه میلیون تن افزایش تولید در بخش محصولات کشاورزی کشور ایجاد خواهد شد و میزان منابع لازم برای اجرای این طرح‌ها نیز در حدود ۲ میلیارد دلار برآورد شده است.

کد خبر 6097062

دیگر خبرها

  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • رفع تصرف ۴۶۰۰ هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه
  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • آزادسازی ۱۵ هزارمترمربع اراضی جنگلی در توسکستان/ ۳ اعیانی غیرمجاز تخریب شد