Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-05@10:28:32 GMT

محله دلخواه من

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۷۳۷۱۷

محله دلخواه من

همشهری آنلاین_زهرا بلندی: می‌تواند انگیزه مردم را برای بیان هدفمند این آرزوها ارتقا دهد. بعد از بهره‌مندی محله‌های یوسف‌آباد و امیرآباد در منطقه ۶ از این طرح در مهر سال گذشته، اکنون نوبت به محله عبدل‌آباد منطقه ۱۹ رسیده است تا شنونده آرزوهای ساکنان جنوب شهر باشد.

نیما پروین/معاون برنامه‌ریزی و توسعه شهردار منطقه19


کمپین «آرزوهای تهران» برای ایجاد ارتباطی دوسویه بین مردم و مدیران شهری تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کمپین که مرحله اول فعالیت خود را در محله‌های یوسف‌آباد و امیرآباد اجرا کرده، بنا دارد به مرور زمان در همه مناطق شهر اجرا شود. کمپین آرزوهای تهران با راه‌اندازی وب‌سایتی برای ثبت خواسته‌های مردمی و مشارکت جمعی آنها برای رسیدن به حل یک معضل، قرار است این نیازها و خواسته‌ها را از راهی تازه و سرراست‌تر به اطلاع مسئولان مربوطه در شهرداری برساند. شهروندان در این سایت، آرزوهای خود را برای شهرشان بیان می‌کنند و با لایک کردن آرزوهای دیگران سعی می‌کنند تا در فاز نهایی، در انتخاب مهم‌ترین معضل تهران و رفع آن سهیم باشند. «نیما پروین» معاون برنامه‌ریزی و توسعه شهردار منطقه ۱۹ با بیان این موضوع و با اشاره به اجرای مرحله دوم این طرح در ۷ منطقه منتخب دیگر که محله عبدل‌آباد در منطقه ۱۹ یکی از آنهاست، می‌گوید: «با توجه به انتخاب منطقه ۱۹ برای اجرای این طرح، طی بازدیدهایی که از محله عبدل‌آباد داشتیم و جلساتی که با اعضای شورایاری برگزار شد، در نهایت محله عبدل‌آباد به‌عنوان محله آزمایشی 

در سامانه تهران من انتخاب شده و نام این محله برای مشارکت در کمپین آرزوهای تهران به ثبت رسیده است.»
وی درباره دلیل انتخاب محله عبدل‌آباد می‌گوید: «محله عبدل‌آباد به دلیل بافت محلی و دارا بودن بازار بزرگ شهید احسانی نشاط و پویایی خاصی دارد. معروف بودن این محدوده از منطقه و تردد بسیار زیاد مردم از مناطق مختلف مشارکت بیشتر شهروندان را به همراه خواهد داشت تا ضمن بیان آرزوهایشان، ما را در اجرای هرچه بهتر این طرح یاری کنند.»
معاون شهردار منطقه با بیان اینکه رسیدن به شهری که دلخواه ما باشد و بتوانیم در آن احساس آرامش و امنیت کنیم نیازمند یک مشارکت جمعی است، می‌گوید: «مشارکت اهالی در این کمپین و اجرای طرح در محله عبدل‌آباد عامل مهمی برای شناسایی بهتر پروژه‌های محلی و خواسته‌هایی است که در بین ساکنان محله‌ها جریان دارد. البته این آرزوها باید جزء وظایف ذاتی شهرداری همچون موضوعات نگهداشت شهر، ترافیک، فضای سبز، معماری و شهرسازی و پسماند، فرهنگی و اجتماعی و... باشد 

که تحقق آنها از عهده مدیریت شهری خارج نباشد.»
پروین با بیان اینکه منطقه ما جزء نخستین مناطق منتخب است که ضمن معرفی محله موردنظر شرایط را برای اجرای هرچه زودتر طرح آماده کرده است، می‌گوید: «در فاز نخست این طرح، با مشارکت هیئت امنا، محله موردنظر را انتخاب و به مجری اصلی طرح اعلام کرده‌ایم. به محض اینکه اسم محله عبدل‌آباد در سامانه پویش آرزوهای تهران ثبت و جایگاه ثبت آرزو برای شهروندان فعال شود، اطلاع‌رسانی‌های منطقه‌ای هم برای جلب مشارکت شهروندان آغاز خواهد شد.»
وی با اشاره به اینکه برای حصول نتیجه مطلوب نیاز است که با مشارکت یکایک شهروندان و اطلاع‌رسانی در مراکزی همچون مدارس، مساجد، پایگاه‌های بسیج و... میزان مشارکت شهروندان را بالا ببریم، می‌گوید: «شهروندان برای پیوستن به این کمپین و کسب اطلاعات بیشتر درباره جزئیات آن می‌توانند به سامانه اینترنتی «تهران من» مراجعه کرده و بعد از ثبت محله عبدل‌آباد در پویش آرزوهای تهران، آرزوهای خود را برای بهبود محله‌شان ثبت کنند.» 

کد خبر 553168 برچسب‌ها فرهنگ همشهری محله منطقه ۶ منطقه ۱۹ پایتخت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: فرهنگ همشهری محله منطقه ۶ منطقه ۱۹ پایتخت محله عبدل آباد آرزوهای تهران منطقه ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۳۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود

ایسنا/همدان منتخب مردم رزن و درگزین در مجلس گفت: با توجه به مسأله خشکسالی و با توجه به ظرفیت‌های موجود شهرستان‌های رزن و درگزین در زمینه کارآفرینی و اشتغال باید با مشارکت مردم این دو شهرستان از کشاورزی به سمت صنعتی شدن سوق داده شود.

سیدابوالحسن مصطفوی‌غمام در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در آینده با این روال نمی‌توانیم ادامه دهیم، باید شهرک صنعتی رزن و درگزین به کار بیاید، در حال حاضر ۳۵ سال از افتتاح شهرک‌ صنعتی رزن می گذرد اما تنها ۱۰ درصد ظرفیت آن فعال است.

وی اضافه کرد: باید سرمایه‌گذاران بومی منطقه را که به سایر استان‌های دیگر مهاجرت کرده و در سایر استان‌های دیگر سرمایه‌گذاری کرده‌اند را به منطقه بازگردانیم و با ظرفیت وجود چنین سرمایه‌گذارانی در کنار آموزش افراد بومی منطقه و کارآفرینی موجب افزایش سرمایه منطقه شویم.

مصطفوی‌غمام یادآور شد: در حال حاضر ۸۵ درصد محور اشتغال این دو شهرستان کشاورزی بوده و در برخی از روستاهای این شهرستان‌ها به علت کاهش بارندگی و خشکسالی‌ها دارای مشکلات آب هستیم و به طور قطع حرکت به سمت صنعتی شدن منطقه از نقش مؤثری در زمینه اشتغال منطقه برخوردار خواهد بود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های مهم منطقه رزن و درگزین تصریح کرد: بخش بقراطی شهرستان رزن در کل کشور یکی از قطب‌های مهم تولید گیاهان دارویی بوده و ایجاد و توسعه گلخانه‌ها در این بخش از خام‌فروشی گیاهان دارویی تولید شده این بخش جلوگیری کرده و ارزش‌افزوده دوچندانی را نصیب مردم این منطقه می‌کند.

مصطفوی‌غمام در ادامه با بیان اینکه چندین روستای شهرستان‌های این منطقه ۸۰ تا ۹۰ درصد تولید رازیانه کشور را دارند، افزود: متأسفانه این منطقه فاقد صنایع تبدیلی مربوط به گیاهان دارویی بوده و این امر موجب شده تا گیاهان دارویی کشت و تولید شده منطقه خام‌فروشی شده و سایر کشورها صادر شود.

وی گفت: ایجاد کارخانه روغن و اسانس‌گیری  و صنایع تبدیلی و عرقیجات گیاهان دارویی از جمله رازیانه موجب می‌شود مردم بتوانند در منطقه خود دارای صنایع تبدیلی مربوط به رازیانه و گیاهان دارویی بوده و حتی در کارگاه‌های کوچک خود نیز نسبت به این امر اقدام داشته باشند و بحث گردشگری این روستاها با این کار در شهریورماه هر سال رونق بگیرد و درآمد و ارزش افزوده بیشتری را عاید مردم منطقه کند.

مصطفوی‌غمام با بیان اینکه قسمت‌های شمالی شهرستان‌های رزن و درگزین بیشتر در بحث تولید سیب‌زمینی فعالیت دارند، خاطرنشان کرد: تولید سالانه سیب‌زمینی سه تا چهار روستای منطقه در برخی از سال‌ها بیش از ۴۰۰ هزار تن بوده اما نبود صنایع تبدیلی موجب شد تا سیب‌زمینی‌کاران منطقه سال گذشته بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان دچار ضرر شوند چراکه هزینه‌های کاشت، داشت و برداشت هر کیلو سیب‌زمینی ۱۰ هزار تومان است اما هر کیلو سیب‌زمینی تولید شده را به قیمت ۳۰۰۰ تومان فروختند حال آن‌که اگر دارای صنایع تبدیلی سیب‌زمینی در منطقه بودند چنین اتفاقی برای آنها رخ نمی‌داد و دچار چنین ضرری نمی‌شدند.

وی با اشاره به ضرورت توجه به بحث صنایع تبدیلی منطقه برای رونق اشتغال و حل مشکلات حوزه کشاورزی شهرستان اظهار کرد: اگر در منطقه سرمایه‌گذاری کشاورزی- صنعتی شود به طور قطع سرمایه‌ها از منطقه خارج نخواهد شد بلکه موجب می‌شود مردم به سرمایه‌گذاری در منطقه اعتماد کنند و با سرمایه‌گذاری در منطقه علاوه بر رونق اقتصادی منطقه مهاجرت معکوس را رقم زده و سایر سرمایه‌گذارانی که در سال‌های گذشته به سایر استان‌ها مهاجرت داشته اند را دوباره به منطقه بازگردانند.

منتخب مردم رزن و درگزین در خانه ملت در ادامه تصریح کرد: در یکی از روستاهای شهرستان درگزین ۱۰۰ هکتار گلخانه احداث شده که اکثر کارگران آن غیربومی و بیشتر افغانی هستند و پس از زمان برداشت به صورت فله بار شده و در دیگر استان‌ها بسته‌بندی و با برند آنها صادر و سود زیادی عایدشان می‌شود و در مقابل هیچ کس در منطقه ما از این محصولات سودی نمی‌برند و گلخانه‌های موجود این روستا هیچ کمکی به اشتغال منطقه نداشته است.

مصطفوی‌غمام یادآور شد: اگر محصولات تولیدی منطقه با برند منطقه درگزین و رزن صادر شود آن موقع است که توانسته‌ایم سرمایه و اشتغال مردم را ارتقاء دهیم و سرمایه را به شهرستان بازگردانیم.

وی با بیان اینکه نیمی از تولید مرغ استان همدان مربوط به شهرستان درگزین است، تصریح کرد: متأسفانه کشتارگاه ماکیان منطقه با گذشت چندین سال هنوز نیمه کاره باقی مانده و برای راه‌اندازی و افتتاح به چهار تا پنج میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که به طور قطع مرتفع شدن مشکل این کشتارگاه از نقش مؤثری در ارزش‌افزوده دوچندان برای شهرستان به همراه خواهد داشت و علاوه بر آن مرغ تولید شده شهرستان با برند منطقه معرفی خواهد شد.

مصطفوی‌غمام با بیان اینکه ۱۵ سال از کلنگ‌زنی محور اصله به کاج درگزین می‌گذرد اما هنوز هیچ اتفاقی در بحث زیرساخت این محور انجام نگرفته است، گفت: طی هشت سال تعداد ۵۷ نفر در این محور به علت تصادفات جان خود را از دست داده‌اند.

وی امنیت راه، بهداشت، اشتغال و آموزش را از اولویت‌های توجه ویژه خود برای رسیدگی دانست و گفت: در دور جدید مجلس شورای اسلامی تمامی این موارد را باید با جدیت پیگیر بود ضمن اینکه مشارکت مردم در این مسیر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشارکت ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب
  • قیمت مسکن در یوسف آباد ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • طارمی به جایگاه دلخواه برگشت
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • ۱۱۶۰ پروژه در سبد پروژه‌های سالانه شهر اصفهان است/ هیچ پروژه‌ای نباید معطل طراحی بماند
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ قطب سرمایه گذاری ملک در منطقه ۲۰ تهران
  • این مناطق تهران خانه‌های ارزان‌قیمت دارند + جدول
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است